Amazon Quiz Answers Today 13 September 2021 Win 20000

Answers to Amazon Quiz today are live now. You can submit real amazon questions by 13 September answers today. If you play today’s questions of 13th September amazon, you will enter amazon questions 13 September lucky draw to win 20000 Pay Balance. Amazon 20000 Pay Balance queries are the best way to increase your overall knowledge.

Friends, we are honest and a popular source for answers to daily amazon questions. many people visit our blog regularly so if you are a fan of daily questions and searching for amazon questions 13 September answers then this is the right website.

Amazon 20000 Pay Balance Quiz Time FZ Contest Timings & Prize Details

  • Amazon Quiz Today Prize – 20000 Pay Balance Amazon QuizTime
  • Quiz Date – 13 September 2021
  • Daily Timing – 12:00 AM to 11:59 PM
  • Winner Announcement – 13th September 2021, 11:59 PM

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 13 September Win 20000 Pay Balance

  • Answer 1: (B) Himachal Pradesh
  • Answer 2: (C) High Jump
  • Answer 3: (B) Pegasus
  • Answer 4: (D) Long-haired
  • Answer 5: (C) Nobel Prize

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

Q1: Kangra painting, named after a former princely state which patronized the art, is associated with which present-day state in India?

Answer 1: (B) Himachal Pradesh

Q2: Gianmarco Tamberi of Italy and Mutaz Essa Barshim of Qatar ended up sharing Olympic gold in which men’s track and field event?

Answer 2: (C) High Jump

Q3: Which spyware, developed by the Israeli firm NSO, has been used by governments around the world?

Answer 3: (B) Pegasus

Q4: The name of this object comes from a Greek word meaning what?

Answer 4: (D) Long-haired

Q5: He was nominated for which prize five times but never got it?

Answer 5: (C) Nobel Prize

Amazon Quiz Answers Today

Earn Online Money By Typing Jobs in 2021

How to Earn Money From Fiverr Without Investment 2021?

How to earn money from Amazon?

Amazon Quiz 12 September 2021

Q1: Which is India’s first numberless card for teenagers?

Answer 1: (B) FamPay

Q2: 13-year-old Momiji Nishiya, Japan’s youngest Olympic gold medal winner, plays which sport?

Answer 2: (A) Skateboarding

Q3: Which woman became the first Black female athlete to appear on the cover of the Sports Illustrated Swimsuit edition?

Answer 3: (C) Naomi Osaka

Q4: Identify the world’s largest tree-dwelling mammal.

Answer 4: (A) Orang-utan

Q5: These kind of blocks are used in what form of art?

Answer 5: (B) Batik

Leave a Comment