Amazon Quiz Answers Today 14 September 2021 Win 10000

Answers to Amazon Quiz today are live now. you can submit real amazon questions with 14th September answers today. If you play today’s questions of 14th September amazon, you will enter amazon questions 14 September lucky draw to win 10000 Pay Balance. Amazon 10000 Pay Balance Quiz is the best way to increase your overall knowledge.

Friends, we are honest and a popular source for answers to daily amazon questions. many people visit our blog regularly so if you are a fan of daily questions and searching for amazon 14 September answers then this is the right website.

Amazon 10000 Pay Balance Quiz Time FZ Contest Timings & Prize Details

  • Amazon Quiz Today Prize – 10000 Pay Balance Amazon QuizTime
  • Quiz Date – 14 September 2021
  • Daily Timing – 12:00 AM to 11:59 PM
  • Winner Announcement – 14th September 2021, 11:59 PM

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 14 September Win 10000 Pay Balance

  1. Answer: (B) Sailing
  2. Answer: (C) Nita Ambani
  3. Answer: (A) Rice
  4. Answer: (B) Beetle
  5. Answer: (A) India

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

Q1: In which sport did Nethra Kumanan represent India at the 2020 Olympics, the first Indian woman to do so?

Answer: (B) Sailing

Q2: Who runs a social media platform HerCircle.in aimed at empowering women?

Answer: (C) Nita Ambani

Q3: What is planned to be given out through ATMs in various Indian states under Centre’s pilot project “Annapurti” scheme?

Answer: (A) Rice

Q4: Which insect does this vehicle share its name with?

Answer: (B) Beetle

Q5: Which country discovered water in the atmosphere of this natural satellite through the device CHACE?

Answer: (A) India

WhatsApp announces end-to-end encrypted backups on iCloud, Google Drive

Hostinger Review | Hostinger Hosting Details, Pricing, Plans, And More

6 Best Tips For Excellent Ecommerce Website

How to Delete Telegram Account on Android or iPhone Or Desktop?

Amazon Daily Quiz Questions & Answers 13 September

Q1: Kangra painting, named after a former princely state which patronized the art, is associated with which present-day state in India?

Answer 1: (B) Himachal Pradesh

Q2: Gianmarco Tamberi of Italy and Mutaz Essa Barshim of Qatar ended up sharing Olympic gold in which men’s track and field event?

Answer 2: (C) High Jump

Q3: Which spyware, developed by the Israeli firm NSO, has been used by governments around the world?

Answer 3: (B) Pegasus

Q4: The name of this object comes from a Greek word meaning what?

Answer 4: (D) Long-haired

Q5: He was nominated for which prize five times but never got it?

Answer 5: (C) Nobel Prize

Amazon Quiz Answers Today 13 September 2021 Win 20000

Micromax in Note 1 Pro India Launch Tipped for End of September

Microsoft details why Windows 11 will be faster than Windows 10

Free Fire Redeem Codes 11 September 2021

Amazon Daily Quiz Questions & Answers 12 September

Q1: Which is India’s first numberless card for teenagers?

Answer 1: (B) FamPay

Q2: 13-year-old Momiji Nishiya, Japan’s youngest Olympic gold medal winner, plays which sport?

Answer 2: (A) Skateboarding

Q3: Which woman became the first Black female athlete to appear on the cover of the Sports Illustrated Swimsuit edition?

Answer 3: (C) Naomi Osaka

Q4: Identify the world’s largest tree-dwelling mammal.

Answer 4: (A) Orang-utan

Q5: These kind of blocks are used in what form of art?

Answer 5: (B) Batik

Leave a Comment