Amazon Quiz Answers Today 15 September 2021 Win 25000

Answers to Amazon Quiz today are live now. you can submit real amazon questions with 15th September answers today. If you play today’s questions of 15th September amazon, you will enter the amazon questions 15 September lucky draw to win 25000 Pay Balance. Amazon 25000 Pay Balance Quiz is the best way to increase your overall knowledge.

Friends, we are honest and a popular source for answers to daily amazon questions. many people visit our blog regularly so if you are a fan of daily questions and searching for amazon questions 15 September answers then this is the right website.

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 15 September Win 25000 Pay Balance

  1. Answer: (C) Soils
  2. Answer: (D) India
  3. Answer: (A) Lambretta
  4. Answer: (C) Singapore
  5. Answer: (B) M S Dhoni

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

Q1: Using data collected over the last three decades, a team of scientists from IIT Kharagpur created India’s first digital map of what?

Answer: (C) Soils

Q2: Which country was supporting Shahtoot dam project aimed at providing drinking water to Kabul?

Answer: (D) India

Q3: Scooters India Ltd, that recently shut down, bought the manufacturing rights of which Italian brand of scooter to India in the 70’s?

Answer: (A) Lambretta

Q4: Which city is this figure the mascot of?

Answer: (C) Singapore

Q5: Which of the following sportsmen has been part of a campaign by WWF to save this animal?

Answer: (B) M S Dhoni

Amazon Quiz Answers Today

Earn Online Money By Typing Jobs in 2021

How to Earn Money From Fiverr Without Investment 2021?

How to earn money from Amazon?

Amazon Daily Quiz Questions & Answers 14 Sept

Q1: In which sport did Nethra Kumanan represent India at the 2020 Olympics, the first Indian woman to do so?

Answer: (B) Sailing

Q2: Who runs a social media platform HerCircle.in aimed at empowering women?

Answer: (C) Nita Ambani

Q3: What is planned to be given out through ATMs in various Indian states under Centre’s pilot project “Annapurti” scheme?

Answer: (A) Rice

Q4: Which insect does this vehicle share its name with?

Answer: (B) Beetle

Q5: Which country discovered water in the atmosphere of this natural satellite through the device CHACE?

Answer: (A) India

WhatsApp announces end-to-end encrypted backups on iCloud, Google Drive

Hostinger Review | Hostinger Hosting Details, Pricing, Plans, And More

6 Best Tips For Excellent Ecommerce Website

How to Delete Telegram Account on Android or iPhone Or Desktop?

Amazon Daily Quiz Questions & Answers 13 Sept

Q1: Kangra painting, named after a former princely state which patronized the art, is associated with which present-day state in India?

Answer 1: (B) Himachal Pradesh

Q2: Gianmarco Tamberi of Italy and Mutaz Essa Barshim of Qatar ended up sharing Olympic gold in which men’s track and field event?

Answer 2: (C) High Jump

Q3: Which spyware, developed by the Israeli firm NSO, has been used by governments around the world?

Answer 3: (B) Pegasus

Q4: The name of this object comes from a Greek word meaning what?

Answer 4: (D) Long-haired

Q5: He was nominated for which prize five times but never got it?

Answer 5: (C) Nobel Prize

Leave a Comment