Amazon Quiz Answers Today 16 September 2021 Win 20000

Answers to Amazon Quiz today are live now. you can submit real amazon questions by 16th September answers today. If you play today’s questions of 16th September amazon, you will enter amazon questions 16 September lucky draw to win 20000 Pay Balance. Amazon 20000 Pay Balance queries is the best way to increase your overall knowledge.

Friends, we are honest and a popular source for answers to daily amazon questions. many people visit our blog regularly so if you are a fan of daily questions and searching for amazon 16 September answers then this is the right website.

Amazon 20000 Pay Balance Quiz Time FZ Contest Timings & Prize Details

  • Amazon Quiz Today Prize – 20000 Pay Balance Amazon QuizTime
  • Quiz Date – 16 September 2021
  • Daily Timing – 12:00 AM to 11:59 PM
  • Winner Announcement – 16th September 2021, 11:59 PM

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 16 September Win 20000 Pay Balance

  1. Answer 1: (B) Uttarakhand
  2. Answer 2: (D) Normal
  3. Answer 3: (C) Telugu
  4. Answer 4: (C) Avocado
  5. Answer 5: (C) Aurora

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

Q1: Which state boasts India’s first Water Sports and Adventure Institute?

Answer 1: (B) Uttarakhand

Q2: In 2021, Unilever removed which word from all their beauty and personal care brands’ packaging and advertising?

Answer 2: (D) Normal

Q3: “Pitta Kathalu”,a four part anthology movie, is Netflix’s first original in which language?

Answer 3: (C) Telugu

Q4: Identify the primary ingredient used in making this dip.

Answer 4: (C) Avocado

Q5: Name this natural light display phenomenon.

Answer 5: (C) Aurora

Amazon Quiz Answers Today

Earn Online Money By Typing Jobs in 2021

How to Earn Money From Fiverr Without Investment 2021?

How to earn money from Amazon?

Amazon Daily Quiz Questions & Answers 15 Sept

Q1: Using data collected over the last three decades, a team of scientists from IIT Kharagpur created India’s first digital map of what?

Answer: (C) Soils

Q2: Which country was supporting Shahtoot dam project aimed at providing drinking water to Kabul?

Answer: (D) India

Q3: Scooters India Ltd, that recently shut down, bought the manufacturing rights of which Italian brand of scooter to India in the 70’s?

Answer: (A) Lambretta

Q4: Which city is this figure the mascot of?

Answer: (C) Singapore

Q5: Which of the following sportsmen has been part of a campaign by WWF to save this animal?

Answer: (B) M S Dhoni

WhatsApp announces end-to-end encrypted backups on iCloud, Google Drive

Hostinger Review | Hostinger Hosting Details, Pricing, Plans, And More

6 Best Tips For Excellent Ecommerce Website

How to Delete Telegram Account on Android or iPhone Or Desktop?

Amazon Daily Quiz Questions & Answers 14 Sept

Q1: In which sport did Nethra Kumanan represent India at the 2020 Olympics, the first Indian woman to do so?

Answer: (B) Sailing

Q2: Who runs a social media platform HerCircle.in aimed at empowering women?

Answer: (C) Nita Ambani

Q3: What is planned to be given out through ATMs in various Indian states under Centre’s pilot project “Annapurti” scheme?

Answer: (A) Rice

Q4: Which insect does this vehicle share its name with?

Answer: (B) Beetle

Q5: Which country discovered water in the atmosphere of this natural satellite through the device CHACE?

Answer: (A) India

Leave a Comment